top of page

DE OMGEVING

't Kleijnen Huisje ligt in het hart van het schilderachtige dorpje Epen. Epen…. een dorp met 1100 inwoners, midden in het Geuldal, vormt een uitgelezen vakantieplek. Prachtige wandelpaden en kleine weggetjes kronkelen door een lieflijk groen landschap, langs beekjes en door bossen, zoals dat alleen in Zuid-Limburg te vinden is. De gemoedelijkheid van de mensen en de echt typische Limburgse vakwerkhuizen. Het zijn facetten die deze omgeving bijzonder maken.

Aan de overkant van de straat is een bushalte waar ieder half uur de bus naar Gulpen (overstapmogelijkheid naar Valkenburg en Vaals) of Maastricht stopt.

 

Wilt u wat meer drukte, en genieten van een grotere winkelstad, dan zijn de steden Maastricht, Aken en Luik ook vlakbij.

Andere bezienswaardigheden in de omgeving: het Drielandenpunt in Vaals, Domstad Aken met Historische binnenstad, Carolusthermen in Aken, Valkenburg Thermea 2000, Holland Casino Valkenburg, Steenkolenmijn Valkenburg, Mergelgrotten Valkenburg, kerk Epen, plaatselijke bakker.

bottom of page